23. november 2022

Na oceneniach CIJ Awards 2022 zabodoval projekt Metropolis, aj RK HERRYS

Autor HERRYS
Na oceneniach CIJ Awards 2022 zabodoval projekt Metropolis, aj RK HERRYS

Prestížne ocenenia CIJ Awards sú pre tento rok rozdané a najväčšia bratislavská realitná kancelária Herrys už deviaty krát zabodovala v kategórii Best Local Real Estate Agency. Cenu za najlepší nadchádzajúci rezidenčný projekt roku si odniesol Metropolis od Mint Investments, ktorý je aktuálne vo výstavbe.

Už 18. ročník ocenení CIJ Awards potvrdil pozíciu realitnej kancelárie HERRYS ako lídrov na trhu a už ôsmy krát si odnášajú cenu Best Local Real Estate Agency. Ďalším dôvodom na radosť je však aj cena Best Residential Upcoming Development pre projekt Metropolis, ktorého predaj zastrešuje exkluzívne práve RK HERRYS.

„Sme vďační celému tímu Herrys, ktorý stojí za týmto úspechom. Vďaka vysokému pracovnému nasadeniu, vieme klientom vždy poskytnúť ten najlepší servis či už s kúpou, predajom alebo prenájmom nehnuteľností. Vážime si pretrvávajúcu dôveru klientov aj partnerov,“ hovorí Filip Žoldák, zakladajúci partner Herrys.

Ikonické M projektu Metropolis z dielne pražského developera Mint Investments sa už začína črtať na panoráme bratislavského downtownu. Dve samostatné veže už dosiahli 7. nadzemné podlažie z celkových 18-tich a stavebné práce pokračujú.

„Ocenenie vnímame ako záväzok dokončiť Metropolis tak, aby si budúci majitelia bytov a obchodných priestorov mohli čo najskôr plne užívať bratislavský downtown, rovnako tak aj vysoký technologický štandard projektu. Veľká vďaka patri všetkým našim partnerom, najmä však našej financujúcej banke Tatrabanka, generálnemu dodávateľovi Takenaka, projektovému manažérovi Grinity a exkluzívnemu predajcovi Herrys,“ ďakuje Katarína Lindbergh, spoluzakladateľka Mint Investments.