12. október 2021

Milión možností pre coworking v downtowne

Autor HERRYS
Milión možností pre coworking v downtowne

V unikátnej lokalite novovznikajúceho downtownu sú bývanie, business, šport a relax v absolútnej symbióze. Priamo v jeho srdci a okolí vznikli moderné coworkingové centrá, ktoré poskytujú perfektne vybavené, pohodlné a flexibilné kancelárie, pripravené k okamžitému užívaniu. Zároveň sú k dispozícii nové možnosti pre aktívny pohyb a oddych počas i po práci.

Obyvatelia rezidenčného projektu Metropolis majú jedinečnú príležitosť pracovať blízko domu. Vďaka blízkosti bývania k  práci sa vyhnú ranným a poobedným zápcham a výrazne sa im skráti čas dochádzania do práce. Znamená to menej stresu a viac času na koníčky, rodinu, priateľov a ďalšie veci, ktoré sú pre život dôležité.

Nové coworkingové centrá so sebou prinášajú možnosť networkovať a rozvíjať sa v rámci progresívnej komunity plnej elánu a vzácnych skúseností v interakcii s korporátnym prostredím. Na najlepšej adrese blízko Metropolisu tu stretnete tých najlepších obchodníkov, umelcov, programátorov, konzultantov, dizajnérov, maklérov, agentov, či nové začínajúce firmy. Tu sa rodia nové nápady, nové výzvy a inovatívne projekty, pulzuje tu energia úspechu.

 

HubHub Twin City C 

- je mimoriadny nielen vďaka polohe, ale aj pre svoju výnimočnú architektúru a dizajn. Vzrušujúce moderné kancelárie všetkých veľkostí uspokoja každého. Priamo na mieste je bistro, chillout aj herná zóna. 

 

Zdroj: hubhub

 

HubHub Nivy Tower

- ponúka výnimočné miesto na prácu v najvyššej kancelárskej budove na Slovensku. Rozprestiera sa na troch poschodiach, pričom každé z poschodí reprezentuje iné možnosti a príležitosti – active, chill alebo community hub.

 

Zdroj: hubhub

 

HubHub CBC1

- nachádza sa priamo v známom biznis centre CBC1 v blízkosti Autobusovej stanice Nivy a historického centra. Tu sa váš pracovný tím stretne s najlepšími talentami v meste. Nájdete tu všetko, čo potrebujete na pracovisku 21. storočia. K dispozícii je bike parking aj chillout zóna.

 

Zdroj: hubhub

 

The SPOT na Bottovej

- je novým domovom pre mladé firmy v Bratislave. Prístup do kancelárií je 24/7, k dispozícii je kaviareň aj fitko. Vzniká tu komunita rovnako zmýšľajúcich ľudí, ktorí chcú vytvárať globálne úspešné produkty a navzájom sa posúvať ďalej.

 

Zdroj: thespot