17. jún 2021

Rezidenčný projekt Byty Bystrická 2. je čerstvo právoplatne skolaudovaný a teší sa na nových majiteľov

Autor HERRYS
Rezidenčný projekt Byty Bystrická 2. je čerstvo právoplatne skolaudovaný a teší sa na nových majiteľov

Leto na Bystrickej ulici v Devínskej Novej Vsi sa bude niesť v duchu veľkého sťahovania. Začiatkom tohto týždňa nadobudlo právoplatnosť kolaudačné rozhodnutie rezidenčného projektu Byty Bystrická 2, čím sa úspešne ukončila výstavba objektu rezidenčného developera - Byty Opletalova, s.r.o.. Projektu bolo pridelené súpisné číslo a v priebehu nasledovných dní budú nové byty odovzdané do užívania novým majiteľom.

Projekt BYTY BYSTRICKÁ 2  je úspešným pokračovaním projektu Byty Bystrická 1., ktorý bol dokončený v roku 2018. Druhá etapa bytov na Bystrickej ulici priniesla najvyšší štandard bývania v lokalite Devínska Nová Ves v podobe 36 nových bytov. Výstavba projektu začala v II. kvartáli 2019 a bola dokončená v IV. kvartáli 2020. Realitná kancelária Herrys spustila predaj bytov v projekte vo februári 2019.

Rezidenčný projekt Byty Bystrická 2. predstavuje samostatne stojaci päťpodlažný bytový dom v zelenom prostredí v zastavanej Devínskej Novej Vsi s prevahou rodinných domov. Zahŕňa 36 bytov, z toho 26 dvojizbových, 9 trojizbových a jeden 4-izbový. Spoločne s okolím a parkoviskom vytvára príjemný a útulný uzatvorený komplex so zeleňou a relaxačnou zónou. Tú tvoria trávnaté plochy s vyrastenými stromami, vďaka čomu sa projekt vyznačuje atmosférou pokoja.  

„Ďakujeme za opakovanú dôveru developerovi, ktorý nám zveril predaj aj druhej etapy projektu Byty Bystrická. Aj napriek situácii z posledného roka, sa tento projekt podarilo ukončiť v stanovenom termíne a hlavne v kvalitnom prevedení.  Byty Bystrická sú významným obohatením kvalitného bývania v meste s blízkosťou prírody, s vynikajúcou občianskou vybavenosťou, rýchlym napojením na diaľnicu, do centra mesta a so širokými možnosťami pre trávenie voľného času. Výnimočnosťou tohto projektu je, že sa nachádza v bezprostrednej blízkosti prírody Devínskej Kobyly, čo noví obyvatelia ocenia hlavne počas nastupujúcich horúcich letných dní,“  povedal Filip Žoldák z realitnej kancelárie Herrys.