6. september 2021

Herrys uvádza redizajn svojej webstránky. Nová herrys.sk má pútavejšie užívateľské prostredie

Autor HERRYS
Herrys uvádza redizajn svojej webstránky. Nová herrys.sk má pútavejšie užívateľské prostredie

Herrys, realitná kancelária zameraná na predaj rezidenčných nehnuteľností v Bratislave a okolí, informuje o najnovšom redizajne svojej webovej prezentácie www.herrys.sk. Cieľom redizajnu bolo zefektívniť prístup návštevníkov stránky k informáciám, ktoré im pomáhajú uskutočniť správne rozhodnutia v rámci realitných transakcií. Výsledkom skvelej dizajnérskej práce je esteticky príťažlivý vzhľad stránky a pútavejšie prostredie pre užívateľov. Zmena sa dotkla aj celkovej vizuálnej identity spoločnosti.

Web stránka herrys.sk je jedným zo základných komunikačných a obchodných kanálov realitnej kancelárie. Za uplynulých dvanásť mesiacov ju navštívilo 275 tisíc unikátnych návštevníkov. Našli tu okrem denne aktualizovanej ponuky realitnej kancelárie aj praktické informácie, právne či hypotekárne poradenstvo a tiež kvartálne prieskumy trhu. Nová web stránka má user-friendly efektívny UX&UI dizajn a layout je tvorený v trendovom štýle magazínu.

„Aj vďaka web stránke herrys.sk našlo svoje bývanie viac ako 8000 našich klientov. Každé dva roky sme realizovali pravidelný dizajnový facelifting stránky. Obdobie pandémie sme sa rozhodli využili na jej kompletný redizajn. Chceli sme aby bola technologicky efektívnejšia a vizuálne príťažlivejšia. Výzvou bolo priniesť niečo nové, odlíšiť sa od tradičného vzhľadu stránok realitných kancelárií, a dať jej čistý a modernejší vzhľad. Aj preto sme zvolili layout v atraktívnom magazínovom štýle,“ hovorí Katarína Žoldák Kupcová z RK Herrys.

 Na otázku, ako dlho trvalo programovanie, Katarína Žoldák Kupcová odpovedala: „Programovaniu sme sa venovali niekoľko mesiacov, denne sme analyzovali a testovali užívateľské správanie respondentov. Chceli sme priniesť príjemné a užívateľsky jednoduché prostredie, kde si záujemcovia komfortne vyberú svoju nehnuteľnosť. Verím, že si návštevníci novú web stránku obľúbia a budú sa na ňu radi vracať.“

Dôležitý pre dizajn web stránky je okrem členenia tiež správny výber príjemnej farebnej schémy.

„Vychádzali sme z teórie farieb vo webdizajne. Chceli sme, aby mala stránka profesionálny vzhľad a vzbudzovala dôveru, preto sme zvolili dominantnú sofistikovanú tmavšiu tyrkysovú. Vyžaruje pokoj modrej a zelenej energie. Tyrkysová je priateľská a šťastná farba, pomáha k jasnému mysleniu, vyjadruje múdrosť, tradíciu, vernosť a prosperitu, “ dopĺňa Katarína.

Pre pravidelné sledovanie aktuálneho diania na trhu s nehnuteľnosťami v Bratislave a okolí odporúča RK Herrys, aby sa návštevníci prihlásili na odber aktualizovaného elektronického newsletttra na ich web stránke.  Na podstránke „Pre developerov“ poskytuje kancelária informácie o širokom rozsahu služieb v oblasti realitného developmentu, ktorý zahŕňa  prvotnú analýzu trhu a dopytu, návrh marketingovej podpory a stratégie predaja, projektový manažment a tiež konzultácie k výberu dodávateľov projektu.