4. november 2019

Nový Ružinov spúšťa predaj najexkluzívnejšej časti projektu

Autor HERRYS
Nový Ružinov spúšťa predaj najexkluzívnejšej časti projektu

Spoločnosť CZ Slovakia, a.s. spúšťa predaj prvých 20  jednotiek z pripravovanej 2. etapy obľúbeného ružinovského projektu Nový Ružinov. Celkovo v piatich štvorposchodových mestských vilách pribudne prémiové rodinné bývanie, ktoré uspokojí potreby aj naozaj náročných klientov. Do prvej fázy predaja prichádzajú byty a apartmány v mestských vilách Bella a Doris. Očakávaný začiatok výstavby spolu so spustením predaja ďalších troch mestských víl je jar 2020. Termín dokončenia všetkých piatich objektov je plánovaný na rok 2022. Výhradným predajcom je spoločnosť HERRYS.

Projekt Nový Ružinov sa čoskoro rozrastie. Developer projektu plánuje vystavať ďalšiu etapu rezidenčného projektu, ktorá už v súčasnosti má právoplatné územné rozhodnutie. Postupne tu pribudne 5 mestských víl, ktoré sa svojou dispozíciou a vlastnosťami radia medzi najprémiovejšie bývanie v projekte.

Ako prvé sa začnú stavať štvorposchodové mestské vily Bella a Doris s celkovým počtom 63 bytových či apartmánových jednotiek. Nasledovať budú vily Sofia, Florentina a Marlen, všetky pomenované podľa názvov ruží, ako tomu bolo aj v prvej etape. Spolu prinesú ďalších 94 atraktívnych jednotiek nielen pre rodinné bývanie. „Považujeme ich za unikátne, vďaka priestranným predzáhradkám pri bytoch situovaných na prízemí, či prekrytým pobytovým terasám pri rožných bytoch, nachádzajúcich sa na viacerých poschodiach. Dispozícia všetkých terás poskytuje komfort exteriérovej dennej miestnosti, čím podčiarkuje hlavnú myšlienku projektu – prepojenie interiéru s exteriérom“ hovorí Júlia Domsitzová z CZ Slovakia, a.s. a dodáva: „pri projektovaní sme mysleli aj na skladové priestory, a preto všetky byty či apartmány disponujú s pivničnou kobkou, ktorá je už zahrnutá v cene nehnuteľnosti.“

Do oficiálneho predaja sa začiatkom novembra dostane prvých 20  jednotiek, z nich 6 s už spomínanými predzáhradkami. Vďaka nim a aj vďaka mestskému parku s nadštandardným podielom zelene tu bude príroda vstupovať priamo do bytu. Architekti z vyhľadávaného ateliéru Compass kládli pri projektovaní dôraz na bohatú svetelnosť, čím zabezpečili nízku spotrebu energií.

Kompaktné a praktické jedenapolizbové jednotky začínajú v cenovej relácií od 118.160 EUR s DPH vrátane pivničnej kobky. Dvojizbové jednotky v cene od 131.280 EUR s DPH vrátane pivničnej kobky sú ideálne pre mladé rodiny. Väčšie rodiny nájdu dostatok priestoru pre pohodlný život v trojizbových jednotkách v cene  od 184.880 EUR s DPH. V tejto fáze predaja sa na trh dostane len jeden štvorizbový byt v cene 247.820 EUR s DPH vrátane pivničnej kobky. Parkovanie nie je zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti, parkovacie miesta sa budú nachádzať v podzemí objektov, cena garážového stojiska je 14.400 EUR s DPH.

Nový Ružinov predstavuje jednu z mála komplexne riešených moderných štvrtí v Bratislave a obzvlášť v lokalite Ružinov. Nadštandardný podiel zelene, výborné dopravné napojenie do ostatných mestských častí, ako aj bezprostredný prístup na dunajskú hrádzu robia z tohto projektu ideálne miesto pre rodinné bývanie. Pokoj výnimočnej lokality, z ktorej dokončenie obchvatu D4R7 urobí slepú uličku, predstavuje pridanú hodnotu. Veľkým benefitom je už dokončená  prvá etapa projektu vrátane existujúcej občianskej vybavenosti. Ponúka biopotraviny, obchody, kaviareň, cukráreň, služby zubára, kaderníctva či vinotéku.