30. august 2023

Stavebné pozemky v Hviezdoslavove nadobúdajú finálnu podobu

Autor HERRYS
Stavebné pozemky v Hviezdoslavove nadobúdajú finálnu podobu

Projekt Hviezdne domy zakončuje svoju poslednú etapu výstavby. Do rýchlo rozvíjajúcej sa lokality prináša pozemky s ideálnymi výmerami a atraktívnymi cenami. Využite jedinečnú príležitosť a vybudujte si svoj vysnívaný domov v tichej rodinnej lokalite s kompletnou infraštruktúrou. 

Výber správneho stavebného pozemku je predpokladom vybudovania vytúženej nehnuteľnosti. Projekt Hviezdne domy disponuje všetkými inžinierskymi sieťami, vďaka čomu sa vyhnete prípadným starostiam či komplikáciám. Atraktívnym benefitom je aj získanie kompletného stavebného povolenia, ktoré sa viaže k rodinnému domu od spoločnosti Prodom.

Skvelá lokalita pre aktívny život

Okolie Hviezdoslavova vám ponúka priestor pre rôznorodé spoločenské a športové aktivity. Neďaleký rezort v Šamoríne je stvorený pre milovníkov zábavy a oddychu.  Spája sa tu záľuba v zdravom životnom štýle, olympijské vybavenie na svetovej úrovni a široké možnosti relaxu s rodinou. 

V blízkom okolí sa rozprestierajú aj rozmanité vodné plochy, ktoré lemujú novovybudované cyklotrasy. Prvotriedny zážitok z jazdy na koni si doprajete vďaka blízkemu Jazdeckému klubu v Lehniciach. Na svoje si prídu i nadšenci golfovej partie. V neďalekom Golf club Welten nájdete 18 jamkové majstrovské ihrisko. Rôzne možnosti voľnočasových aktivít ponúkajú aj priľahlé multifunkčné  ihriská.

Služby a dopravná dostupnosť

Vďaka napojeniu  na diaľničný obchvat vám cesta do hlavného mesta  netrvá dlhšie ako dvadsať minút. Vlakové nástupište sa nachádza len tri minúty chôdze od projektu. Priaznivá dostupnosť robí z Hviezdnych domov ideálne miesto na život s rodinou. Hviezdoslavov disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, vrátane škôl, škôlok, lekární, obchodov, reštaurácií a kaviarní. Pokojná lokalita s rozvinutými službami zabezpečuje obyvateľom obce komfortné bývanie. 

Kolaudácia infraštruktúry pozemkov je naplánovaná na december 2023