14. december 2023

Herrys inšpiruje slovenský realitný trh

Autor HERRYS
Herrys inšpiruje slovenský realitný trh

Herrys žne jedno ocenenie za druhým. Po tom, čo získal už po deviaty raz prestížne ocenenie CIJ Awards v kategórii Najlepšia lokálna realitná kancelária, si prvenstvo vyslúžil aj v rebríčku Najväčší v biznise v kategórii Realitné kancelárie.

Rebríček Najväčší v biznise vydáva The Slovak Spectator ako svoju ročenku už tradične v polovici decembra. Na základe dotazníkov vyplnených stovkami spoločností zostavuje prehľad tých najväčších na Slovensku v 50 kategóriách. Kľúčovým parametrom pri zostavovaní poradia sú najmä tržby a kombinácia rôznych kritérií ako obrat, počet zamestnancov a iné aj verejne dostupné informácie. Na špicu kategórie Realitné kancelárie sa dostal práve Herrys. 

Našu pozíciu lídra na trhu potvrdili aj prestížne CIJ Awards 2023, kde nám porota už po deviaty raz za naše jedenásťročné fungovanie udelila cenu Best Local Real Estate Agency.

„Rok 2023 bol vo svete realít rokom neistoty, stagnácie a postupného rozbiehania sa. Získať hneď dve takto prestížne ocenenia v tak náročnom období je pre nás obrovské zadosťučinenie, lebo v Herryse sme presvedčení, že kvalitné služby a produkty si svojich zákazníkov nájdu v každej dobe,“ konštatuje Filip Žoldák, partner v našej RK Herrys.